Aydın'da Yangın Son Dakika - Aydın'da ormanlık ve makilik alanda yangın - Son Dakika / Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Aydın'da Yangın Son Dakika - Aydın'da ormanlık ve makilik alanda yangın - Son Dakika / Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır.. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Aydın çine'nin akçaova mahallesi, gökbel dağı'nda öğle sıralarında başlayan orman yangınının yatağan'a ilerlediği bildirilmişti. Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve. 07.09.2018 15:33 | son güncelleme: Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. 01:23 son dakika haberi | aydın'daki oda ve borsalardan yangın bölgelerine destek. Edinilen bilgilere göre söke 'de ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı.

GÜNCELLEME Aydın'da orman yangını - Son Dakika
GÜNCELLEME Aydın'da orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Aydın'da bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları çıkıyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Özel aracınızı kargoyla yanınızda taşıyorken bizim yangın uçağımız niye yok? Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. 01:23 son dakika haberi | aydın'daki oda ve borsalardan yangın bölgelerine destek. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. En son aydın haberleri anında burada. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. İzmir'in bergama ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle yangın balıkesir'e sıçradı. Dilek yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. 07.09.2018 15:33 | son güncelleme: 05 ekim 2020 pazartesi 23:37.

Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. Kuşadası adagöl ve sevgi plajı'nda mangal yakmak yasaklandı. Aydın son dakika haberleri : Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği orman yangını söndürüldü.

Aydın'da apartmanın dördüncü katında çıkan yangın 2 evde ...
Aydın'da apartmanın dördüncü katında çıkan yangın 2 evde ... from foto.sondakika.com
Son dakika haberi.aydın'da yangın çıktı. Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bilgiye göre, aydın'ın efeler ilçesi efeler mahallesi'nde hürriyet bulvarı üzerindeki bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dilek yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı. En son aydın haberleri anında burada. Son dakika aydın haberleri, güçlü kalemleri ve şehir servisleri ile aydın'ın haber portalını mutlaka ziyaret edin. Aydın'ın germencik ilçesinde bir süt ürünleri işleme tesisinde yangın çıktı.

Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu. Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi! En son aydın haberleri anında burada. Edinilen bilgilere göre söke 'de ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Öte yandan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Son dakika aydın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İncirliova'da fabrika yangınıi̇ncirliova ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Dilek yarımadası'na giriş çıkışlar yasaklandı. Son dakika | aydın'da korkutan yangın. Yangın beş yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Aydın'da zirai alanda yangın çıktı. Bozdoğan'ın başalan mahallesi'nde başlayan ve rüzgarın tesiriyle süratle yayılan yangına nazilli orman i̇şletme müdürlüğü. Son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre söke 'de ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. En son aydın haberleri anında burada. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'daki yangında 2,8 hektar kızılçam orman kül oldu.

Aydın'da, fabrikanın pamuk deposunda yangın - Son Dakika
Aydın'da, fabrikanın pamuk deposunda yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. İncirliova'da fabrika yangınıi̇ncirliova ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Tosuncuk mehmet aydın'ın ilk ifadesi geldi! Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı. 07.09.2018 15:33 | son güncelleme: .haberleri̇ türkiye'den ve aydın'dan en güncel haberler, son dakika gelişmeleri haber aydın'da aydın. Ekiplerin alevlere karşı mücadelesi sürüyor.

İzmir'in bergama ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle yangın balıkesir'e sıçradı.

Son dakika aydın haberleri, güçlü kalemleri ve şehir servisleri ile aydın'ın haber portalını mutlaka ziyaret edin. Aydın son dakika haberleri : Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, akşam saatlerinde adnan menderes üniversitesi araştırma ve. Yangına karadan ve havadan müdahele ediliyor! Özel aracınızı kargoyla yanınızda taşıyorken bizim yangın uçağımız niye yok? Aydın merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, aydın son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Aydın'ın söke ilçesinde sabah saatlerinde kontrol altına alınan orman yangınının yaşandığı bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. Bozdoğan'ın başalan mahallesi'nde başlayan ve rüzgarın tesiriyle süratle yayılan yangına nazilli orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın'da 24 saat yangın nöbeti. En son aydın haberleri anında burada. Tarafsız haberleri ile en aydın'ın en güçlü, en büyük gazetesi.

/ a haberaydın'da makilik alanda başlayan yangın aydın yangın. Aydın'ın çine ilçesinde ormanlık alanda başlayıp muğla'nın yatağan ilçesine sıçrayan arazinin engebeli olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code